Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο ανήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 4-5-2013, αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του κ. Αντρέα Ποταμιάνου.

Εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο με δικά του έξοδα, το οποίο φέρνει το Άγιο Φως από την Αθήνα  μόλις φτάσει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα την ίδια μέρα.Εικόνα-781

Το παραλαμβάνουν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών  του νησιού.

Έτσι και φέτος  ξεκίνησαν -αφού το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο- από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού κρατώντας το Άγιο Φως, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού με τη συνοδεία του τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, και κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.

Κάθε χρόνο το Άγιο Φως μεταφέρεται με ταχύπλοα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και στα άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος το Πάσχα στη Σκιάθο έχει έρθει πολύς κόσμος από την Ελλάδα και από το εξωτερικό

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή