Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών  Σκιάθου διοργάνωσαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Σκιάθου. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 150. Οι διαδρομές ήταν τρεις ανάλογα με την ηλικία και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Η πρώτη διαδρομή ήταν: Μπούρτζι - γύρος της λίμνης Αγ. Γεωργίου - επιστροφή μέσω παραλιακής οδού στο Μπούρτζι. Συμμετείχαν παιδιά 4  έως 11 ετών μαζί με τους συνοδούς τους. Ήταν συγκινητικό το θέαμα μικρών παιδιών ακόμη και με βοηθητικές ρόδες να  απολαμβάνουν τη διαδρομή και στο τέλος τη χαρά και ικανοποίησή τους καθώς τερμάτιζαν.
Η δεύτερη διαδρομή ήταν : Μπούρτζι - γύρος της λίμνης Αγ. Γεωργίου - Ξάνεμος - γύρος Αεροδρομίου - επιστροφή μέσω παραλιακής οδού στο Μπούρτζι Συμμετείχαν ηλικίες από 11 ετών και άνω.
Η τρίτη διαδρομή αυξημένης δυσκολίας ήταν: Μπούρτζι - γύρος της λίμνης Αγ. Γεωργίου - Ξάνεμος- μονοπάτια - περιφερειακός - Μπούρτζι. Ήταν σε μορφή αγώνα όπου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους όσους πήραν μέρος αναμνηστικά δώρα και μετάλλια από τον πρόεδρο της  Λέσχης Μοτοσικλετιστών  κ. Νίκο Φεργάδη και την υπεύθυνη του Α.Ο.Δ. Σκιάθου κ. Πόλυ Κουτσίκου, οι οποίοι τόνισαν την αναγκαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων καθώς αποτελούν κίνητρο ιδίως  για τα  παιδιά στο να μάθουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως βασικό μεταφορικό μέσο. .Καθοριστικό ρόλο ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια είχε ο Διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου κ. Αναδιώτης Ελευθέριος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου  κ. Κατσάμπας Νικόλαος και η Δημοτική Αστυνομία Σκιάθου, οι οποίοι διέθεσαν το προσωπικό τους με πολύ μεγάλη προθυμία  παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή