Πριν λίγες μέρες στη Σκιάθο, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για την επίδοση ζωνών του αθλητικού τμήματος TAE - KWON - DO του Δήμου Σκιάθου.

Όπως προλόγισε η υπεύθυνη των αθλητικών τμημάτων του Δήμου κα. Κουτσίκου Πόλυ το τμήμα του TAE - KWONDO, το οποίο δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια αριθμεί 90 παιδιά καθώς και ένα τμήμα ενηλίκων. Γι αυτό το λόγο οι εξετάσεις έγιναν σε 2 ημέρες. Την πρώτη μέρα εξετάστηκαν οι άσπρες ζώνες και τη δεύτερη οι μισές κίτρινες και κίτρινες ζώνες. Αποτέλεσμα της αγάπης των παιδιών για το συγκεκριμένο άθλημα και της μεγάλης στήριξης από τη μεριά των γονιών τους ήταν η δημιουργία αθλητικού συλλόγου, ώστε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αγώνες με την προσδοκία να φέρουν διακρίσεις στο νησί.

Στο τέλος των εξετάσεων ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Απόστολος Ιακωβάκης χαρακτήρισε το επίπεδο όλων των αθλητών εξαιρετικό. Ξεχώρισε κάποιους μαθητές και έδωσε 13 τιμητικές ζώνες στους : Ιωάννα Χατζή, Μάγδα Μιτζέλου, Μάγδα Κολοκοτρώνη, Κων/να Διολέττα, Ειρήνη Βιολέττα, Ουρανία Αντρωνίτσα , Ντάριο Γκίστο (κίτρινη ζώνη), Λουκία Γκορέ, Θωμά Τσότσο ( μισή πράσινη ) Αναστασία Τσουρού, Μαρία Διολέττα, Ηλιάννα Αρμαμέντου, Γιώργο Μιτζέλο ( πράσινη ζώνη) και συγχάρηκε θερμά την προπονήτρια κα Τσότσου Κωνσταντίνα για το έργο της.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και η Αντιδήμαρχος κα Λίτσα Τσολοβίκου-Κανταράκη,   οι οποίοι ευχαρίστησαν την προπονήτρια κα Τσότσου Κωνσταντίνα για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε για τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού.

Επίσης παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Διολέττας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, καθώς και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Φιλαρέτου Τασούλα και Χαλκιάς Νικόλαος οι οποίοι μαζί με τους γονείς χειροκρότησαν θερμά τους μικρούς αθλητές και την προπονήτρια για το εντυπωσιακό έργο που παρουσίασαν. Δημήτρης

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή