Σήμερα ημέρα Τρίτη 9-4-2013 ξεκίνησαν οι εργασίες του υποέργου «Ανάδειξη και Αποκατάσταση Αρχαιολογικών Μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και της Σκιάθου», στη μεσαιωνική Πόλη της Σκιάθου, το Κάστρο, από την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει», την 7η Εφορία Βυζαντινών Μνημείων και εθελοντές κατοίκους του νησιού.
Ένα έργο, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Σκιάθου, το οποίο θα αναδείξει το Μεσαιωνικό Οικισμό του νησιού και ο Δήμος Σκιάθου θα το στηρίξει με τις ανάλογες ενέργειες.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης ευχαριστεί την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει», η οποία ενέταξε στο πρόγραμμα «Ανάδειξη και Αποκατάσταση Αρχαιολογικών Μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και της Σκιάθου», το συγκεκριμένο υποέργο για το Κάστρο της Σκιάθου. Επίσης ευχαριστεί την 7η Εφορία Βυζαντινών Μνημείων και όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού.
Σήμερα πρώτη μέρα, αφού έγινε η ενημέρωση παρουσία Δημάρχου Σκιάθου, Αντιδημάρχου κ. Δ. Διολέττα, του Δημοτικού Συμβούλου και εντεταλμένου από τον Δήμαρχο ως υπεύθυνο για την επίβλεψη του έργου κ. Χρ. Μασσούρου, της κας Τ. Φιλαρέτου, του κ. Ιωάννη Αγιομαμίτη, του κ. Π. Καλογιάννη, της αρχαιολόγου κα Σούλας Τσιμπλής και των υπόλοιπων μελών, ξεκίνησαν οι εργασίες.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή