Yp ad
Η αυθόρμητη και ουσιαστική, υποστήριξη των αδύναμων μελών της κοινωνίας, αποκτά ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό νόημα, όταν προέρχεται από την ίδια την τοπική κοινωνία.

yp ad4 

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, και την πολύτιμη υποστήριξη Συλλόγων, μαθητών, εθελοντών και χορηγών εξασφαλίστηκε το χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 119 οικογένειες.

Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 500 kgr τρόφιμα, από τη δράση που διοργάνωσαν, το Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο., οι μαθητές του Λυκείου, οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Δημοτικού, του 2ου Δημοτικού, του 3ου Νηπιαγωγείου και του Λυκείου. Τη δράση ενίσχυσε με δωρεά ο Σωτήρης Νταφόπουλος ο οποίος διατηρεί οδοντιατρείο στη Σκιάθο.

ypad1Για ακόμη μια φορά, συνεπής στην πολύχρονη και γενναιόδωρη προσφορά του, ο Επίτιμος Δημότης της Σκιάθου Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης διέθεσε 140 γαλοπούλες, 100 φιάλες κρασιού και 100 τεμάχια τυριού.

Η βοήθεια διανεμήθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 119 οικογένειες, με τη συμμετοχή των μελών, του Τοπικού Τμήματος Σ.Ε.Ο., του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου και εθελοντών, τη δράση συντόνισε η Σταματίνα Χονδρονικολή Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και η Ματούλα Παπαδούλια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Σκιάθου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους Συλλόγους τους Δημότες που πρόσφεραν τρόφιμα, η συμμετοχή και το αποτέλεσμα της δράσης αυτής δεν μπορούν παρά να είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή