fil1

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην 36η Διεθνή Έκθεση τουρισμού Philoxenia 2021, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές  Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος συμμετείχε με δικό του περίπτερο, ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 25 τ.μ., και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό.

fil2H συμμετοχή του Δήμου στη Philoxenia, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προβολή του τουριστικού προϊόντος, αφού είναι η σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος. 

Ο Αντιδήμαρχος είχε παραγωγικές  συναντήσεις
, 37 στο σύνολό τους, με επαγγελματίες της εγχώριας και διεθνούς  τουριστικής αγοράς, tour operators, travel agents και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ. Ενδιαφέρον είχε και η συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού &Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Μαρία Καραγιάννη, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο η Σκιάθος να συμπεριληφθεί στα νησιά του FILM-OFFICE, της  Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, για τα γυρίσματα διεθνών παραγωγών. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση με εκπροσώπους της  ακτοπλοϊκής εταιρείας SeaJets και συγκεκριμένα  με τον κο Βασίλη Αδάμη, υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος της εταιρείας και την κα Κατερίνα Νατσίκου, υπεύθυνη του τμήματος Marketing &Επικοινωνίας, με κύριο θέμα συζήτησης την ακτοπλοϊκή σύνδεση.Σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις του κ. Αδάμη, η seaJets θα δρομολογήσει από τέλη Φλεβάρη του 2022 και σε μόνιμη βάση το πλοίο Aqua Star, που θα εξυπηρετεί τη γραμμή Βόλος-Βόρειες Σποράδες.fil3

Στην έκθεση, επίσης, συμμετείχαν ο Δημοτικός σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Philian Hotels & Resorts, Μάκης Κουκουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Αλκυών, ο εκπρόσωπος του τουριστικού & ταξιδιωτικού γραφείου Gats Travel Skiathos, Τάσος Τάνας.

Το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού,Βασίλης Κικιλιας, ο 
Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΚωνσταντίνοςΖέρβας. 

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή