Δυναμική παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο.

wtm1

IMG 2558AΟ Δήμος Σκιάθου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, και τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό, στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης για τη Βρετανική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM London 2021» - Word Travel Market. Στην έκθεση, επίσης, συμμετείχαν ο Δημοτικός σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Philian Hotels & Resorts, Μάκης Κουκουλάκης, ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Skiathos Princess, Kωνσταντίνος Σαντίκος,ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Skiathos Palace, Nίκος Πρέκας και ο εκπρόσωπος του τουριστικού & ταξιδιωτικού γραφείου Gats Travel     Skiathos, Τάσος Τάνας.

H έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο EXCELL στο Λονδίνο το διάστημα 1 έως 3 Νοεμβρίου 2021 και αποτέλεσε το επίκεντρο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η World Travel Market αποτελεί έκθεση ορόσημο για το άνοιγμα στη βρετανική αγορά με τη συμμετοχή χιλιάδων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο και με συζητήσεις για τις κυρίαρχες τάσεις στη βιομηχανία των ταξιδιών και του τουρισμού.

IMG 2556αΣτο πλαίσιο της έκθεσης και με στόχο τη δυναμική παρουσία του προορισμού ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις. Με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, συζητήθηκε η συνεργασία για τη συστηματική προβολή του προορισμού. Με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Ηλία Μπουρμά, και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων,IMG 2553AA Γρηγόρη Τάσιο, συζητήθηκαν δράσεις και διοργανώσεις για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Σημαντική ήταν η συνάντηση με επιτελικά στελέχη της Jet2.com & Jet2holidays αναφορικά με τη συνδιαφήμιση και την καμπάνια προβολής του Δήμου για το 2022 σε συνέχεια της επιτυχημένης φετινής συνεργασίας. Στο νέο πρόγραμμα πτήσεων η jet2 ανακοίνωσε 65.000 αεροπορικές θέσεις για το 2022 από τις πόλεις Burmingham,Edinburgh,Manchester,Leeds,London,NewCastle. Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία Easy Jet, ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της εταιρείας, η οποία ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα πτήσεων για το 2022 με έντονο το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και η Σκιάθος.IMG 2542β

«Η έκθεση World Travel Market είναι από τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για τη Βρετανική αγορά και είναι πράγματι πολύ ευχάριστο που υπήρχε εκπροσώπηση της Σκιάθου από διαφορετικούς φορείς, οι οποίοι έχουν κοινό στόχο. Για να επιτύχει όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται η συνεργασία όλων, του Δήμου, των ξενοδόχων, των τουριστικών πρακτόρων και των εμπορικών συλλόγων. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνέργειας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ισχυρή παρουσία της Σκιάθου στο χάρτη της τουριστικής αγοράς.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασίλειου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, για την πολύτιμη υποστήριξη και την εξαιρετική συνεργασία.» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή