ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σκιάθου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 07/07/2020 έως και την Τετάρτη 08/07/2020 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

τεβα

Η διανομή θα γίνει στις ώρες:

11:00 – 13:00 στο χώρο του ΚΑΠΗ (δίπλα από την ΓΕΦ, απέναντι από τον Παιδικό Σταθμό)

τηλ. επικ. 2427351325.

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσης τους.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής).

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα & βασική υλική συνδρομή. Ειδικότερα θα διανεμηθούν: μέλι, ντοματοπολτός, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι, τυρί φέτα, κοτόπουλο, πατάτες, υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν καθώς και βρεφικά είδη.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για την μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Συστήνεται η χρήση μάσκας και γαντιών κατά την προσέλευση των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή