Σήμερα το πρωί στο Γραφείο Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων από το Τμήμα Μελετών του Προγράμματος της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Ν. Ελλάδας για το έργο «επέκταση δαπέδου στάθμευσης αεροσκαφών και νέου συνδετήριου τροχοδρόμου στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου» και του Δημάρχου Σκιάθου.

Οι επιβλέποντες από το Τμήμα Μελετών του Προγράμματος της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Ν. Ελλάδας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για το χρονοδιάγραμμα του συγκεκριμένου έργου και έγινε μια διαλογική συζήτηση για την αποφυγή και αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων, που άπτονται της κατασκευής του.

Στη συνέχεια προσήρθε ο ανάδοχος του έργου με τους συνεργάτες του και έγινε η πρώτη γνωριμία μεταξύ όλων και συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν στην υλοποίησή του.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού και τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες (εκσκαφές) του έργου και λόγω της τουριστικής περιόδου θα είναι όσο το δυνατόν πιο ήπιες, και εύχεται να τελειώσει σύντομα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (εντός δύο χρόνων) βοηθώντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή