Είσοδος πολιτών στις Δημόσιες Υπηρεσίες – Υποχρεωτική η επίδειξη Βεβαιώσεων αρνητικού PCR ή Rapid-Test ή Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης

   Ο Δήμος Σκιάθου ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του ΦΕΚ (ΦΕΚ Τεύχος Β’ 5138/05-11-2021), για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της πανδημίας του covid-19, οι ανεμβολίαστοι δημότες και επισκέπτες, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύουν Βεβαίωση αρνητικού μοριακού τεστ (PCR) 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας, για την είσοδό τους σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ή κλειστό δημοτικό χώρο του Δήμου Σκιάθου.

Για ανήλικους ηλικίας από 4 έως 17 ετών είναι υποχρεωτική η επίδειξη self-test.

Αντίστοιχα, οι εμβολιασμένοι δημότες και επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και όσοι έχουν νοσήσει, το Πιστοποιητικό Νόσησης, επίσης με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους τους δημότες και επισκέπτες, εμβολιασμένους και μη, κατά την είσοδο και παραμονή τους σε όλους τους κλειστούς χώρους του Δήμου. Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική για βρέφη και παιδιά έως 4 ετών.

   Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 66436/2021:

Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται:

Α) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολισμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου και

Β) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν βεβαίωση πλήρους κάλυψης-ανάρρωσης και εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

                                   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή