Σε μία ακόμη στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την ελβετική αεροπορική εταιρεία Edelweiss Air, προχώρησε ο Δήμος Σκιάθου με σκοπό τη δυναμική προβολή του προορισμού στην ανερχόμενη αγορά της Ελβετίας, στο πλαίσιο των δράσεων και συνεργειών για την καμπάνια προβολής με μεγάλους τουριστικούς ομίλους.

edelweiss airbus a320 aircraft skiathos airport in greece 2WJ1F8DΗ Edelweiss Air έχει εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από Ζυρίχη για Σκιάθο.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της συνεργασίας αλλά και των ενεργειών για την ενδυνάμωση ανερχόμενων τουριστικών αγορών με στόχο βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του προορισμού, ο Δήμος σκοπεύει να λάβει μέρος στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λουγκάνο της Ελβετίας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο Δήμος Σκιάθου υλοποιεί άλλη μία σημαντική συνεργασία με έναν μεγάλο αερομεταφορέα, την Edelweiss Air, με σκοπό τη δυναμική και συστηματική προβολή στην Ελβετία. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή εισροή επισκεπτών από την ελβετική αγορά, η οποία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για το νησί και αυξητική τάση. Βασικός στόχος  των συνεργειών που έχει προκαλέσει ο Δήμος για δράσεις προβολής και συνδιαφήμισης είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική  προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η Edelweiss Air είναι κορυφαία ελβετική αεροπορική εταιρεία με έδρα το αεροδρόμιο της Ζυρίχης.  Ως αδελφή εταιρεία της Swiss International Air Lines και μέλος του Ομίλου Lufthansa εκτελεί πτήσεις σε 70 κορυφαίους προορισμούς, σε 32 χώρες, σε ολόκληρο τον κόσμο..

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή