basket1
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ ηλικιακής κατηγορίας  U12.

basket4Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου και τον Δήμο Σκιάθου, με την συμμετοχή των ομάδων Παναθηναϊκός-PAO BC Academy, Ακαδημία Τρίκαλα-Φούντας-Trikala 14, Νίκη Βόλου Ακαδημία Mπάσκετ, και του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου.

Τον συντονισμό από τον Δήμο είχε αναλάβει ο Χρήστος Εμμανουήλ, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα αθλητισμού.

basket2Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά , την Aegean Flying Dolphins, την Seajets και το πρακτορείο Skiathos O.E για την υποστήριξη στις ακτοπλοϊκές μεταφορές των ομάδων, για την φιλοξενία τα ξενοδοχεία Astoria Hotel και Muses Hotel, τα εστιατόρια, Bakaliko Restaurant , Local Skiathos , Vesuvio Pizzeria Ristorante Skiathos , Big Bad Wolf Restaurant , Skiathos Salt and Pepper, Archontiko και Mam Souvlaki για την προσφορά γευμάτων, την Εταιρεία Συγκοινωνίες Σκιάθου -Skiathos Bus Transports για τις μεταφορές των αθλητών.

Το Skiathoslife.gr ως χορηγό επικοινωνίας των αγώνων, το Kalypso boat για την μινι-κρουαζιέρα των ομάδων στο λιμάνι της Σκιάθου, και για τις ξεναγήσεις των ομάδων, το Reborn Project Gallery Art House Skiathos  και το Ναυτικό Μουσείο Σκιάθου.

basket3Οι μικροί αθλητές, οι γονείς τους και οι προπονητές ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Η Σκιάθος, είναι ένα νησί, με μεγάλη αθλητική παράδοση, όπου ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει αθλητικά ταλέντα με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ και έχει αναλάβει την διοργάνωση επιτυχημένων αθλητικών events με την συμμετοχή διεθνούς φήμης αθλητών και προπονητών.

 

 

 

 

 

.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή