Η πολυετή διαδρομή του αείμνηστου Γεώργιου Π. Αλεξανδρίδη, Επίτιμου Δημότη Σκιάθου, θα μείνει στην τοπική ιστορία για την εξέχουσα προσωπικότητά του και την τεράστια κοινωνική προσφορά.

parhs alexandridhsΟ Πάρις Γ. Αλεξανδρίδης, φύσει ευαισθητοποιημένος σε θέματα προσφοράς και εμπνευσμένος από το σπουδαίο κοινωνικό έργο του πατέρα του, συνεχίζει συνειδητά την πολύτιμη υποστήριξη για σημαντικές ανάγκες της κοινωνίας της Σκιάθου.

Ως επάξιος συνεχιστής του μεγάλου ευεργέτη της Σκιάθου, εξασφάλισε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 104 οικονομικά αδύναμες οικογένειες και έγινε αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών του νησιού δωρίζοντας 16.550 λίτρα πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανση του Παιδικού Σταθμού, 1ου  Νηπιαγωγείου, 3ου Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου  Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, για τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς των Τριών Ιεραρχών και της Παναγίας Λιμνιάς, για την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Αστυνομικό Τμήμα, τέσσερις άπορες οικογένειες του νησιού και για τις ανάγκες κίνησης του Λιμεναρχείου και του Δασαρχείου.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν θερμά τον  κ. Πάρι Γ. Αλεξανδρίδη για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του.

 

 

 

 

 

 

.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή