1Skiathos Photo Kit 06 BourtziΟ Δήμος Σκιάθου ανακοινώνει την επανασύσταση της Φιλαρμονικής Oρχήστρας. Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, ο Δήμος Σκιάθου προχωρά στην επαναλειτουργία της φιλαρμονικής.                                                          


Μια διαδικασία η οποία ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια αλλά λόγω της πανδημίας δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί. Σκοπός της φιλαρμονικής είναι η προαγωγή του μουσικού αισθήματος των νέων, η μετάδοση της μουσικής γνώσης, η διδασκαλία της μουσικής, η διοργάνωση συναυλιών και σεμιναρίων, η πλαισίωση εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων, η ψυχαγωγία των κατοίκων, καθώς και η ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού με τη συμμετοχή της ορχήστρας σε φεστιβάλ σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Μαέστρος της ορχήστρας θα επιλεχθεί, μουσικολόγος, μετά από έρευνα και επιβεβαίωση των ικανοτήτων του, ο οποίος θα πρέπει να έχει πλούσιο βιογραφικό και αποδεδειγμένη εμπειρία και εν ισχύ την ιδιότητά του καλλιτεχνικού διευθυντή και αρχιμουσικού φιλαρμονικής ορχήστρας και μουσικών εργαστηρίων.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η φιλαρμονική θα ξεκινήσει τα μαθήματα της σε ώρες και μέρες που θα ανακοινωθούν.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν για την πρόθεση συμμετοχής τους στο . ή τηλεφωνικά στο τηλ. 6977222329 (Δέσποινα Άννη) έως 22 Αυγούστου 2022.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή