Η Σκιάθος εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική αγορά.

par1

Ο Δήμος Σκιάθου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, και τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)-Top Resa, B2B Travel Show. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Porte des Versailles” το διάστημα 5 έως 8 Οκτωβρίου 2021.

IFTM21 D1 024Στο επίκεντρο των συναντήσεων με σκοπό το άνοιγμα του προορισμού στην γαλλική αγορά ήταν οι επαφές με ανώτατα στελέχη και εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Transavia, όπου μετά από συνεχή προσπάθεια και με την καθοριστική συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, η Transavia ανακοίνωσε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 την απευθείας πτήση Παρίσι- Σκιάθος για το έτος 2022 από τα μέσα Απριλίου. Η Σκιάθος είναι ο μόνος νέος προορισμός που άνοιξε η Transavia για το 2022 στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη συνάντηση εργασίας με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Transavia, Nathalie Stubler, και τον Γενικό Διευθυντή, Nicolas Henin, ευχαρίστησε για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς , στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος από τον Απρίλιο του 2022, προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγαλύτερη έκθεση για τονIFTM21 D1 021 τουρισμό στη Γαλλία, η αεροπορική εταιρεία Transavia, ανακοίνωσε την απευθείας πτήση Παρίσι- Σκιάθος από τα μέσα Απριλίου του 2022. Στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό διεθνώς και μετά από δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας με την καθοριστική συμβολή του ΕΟΤ και του Υπουργείο Τουρισμού, η Δημοτική Αρχή άνοιξε έναν νέο προορισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη,και την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη Γαλλία, Δήμητρα Βοζίκη για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη. Με σκοπό την ισχυρή παρουσία του προορισμού στο γαλλικό κοινό ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία και την Transavia, θα προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα δράσεων προβολής του προορισμού» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή