SKIATHOS landings Μετά από ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN AIRLINES για δύο πτήσεις στο χειμερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων της OLYMPIC AIRLINES (AEGEAN GROUP), κάθε Τρίτη και Σάββατο, ο Δήμος Σκιάθου απέστειλε το υπ’αριθμ.πρωτ.12901_02.09.2021 αίτημα προς την αεροπορική εταιρεία σχετικά με την αναγκαιότητα τροποποίησης του χειμερινού εβδομαδιαίου προγράμματος πτήσεων. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου και έτσι από τώρα μέχρι τέλους του χειμερινού προγράμματος η γραμμή θα εξυπηρετείται με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου τροποποίησης στην περίπτωση αύξησης του επιβατικού κοινού.

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα, διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES, κον Δημήτρη Γερογιάννη, καθόσον με εξαιρετική ευαισθησία εξέτασε το θέμα, ώστε να υλοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα, που είναι υψίστης σημασίας για τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων. Ευχαριστεί, επίσης, τον συμπολίτη μας, κον Γρηγόριο Φλέσσα,Απόστρατο Ιπτάμενο Πολεμικής Αεροπορίας και Κυβερνήτη Πολιτικής Αεροπορίας,  μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) και ειδικό σύμβουλο του Δήμου Σκιάθου σε θέματα αεροπορικής για την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη του αιτήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή