ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 16-07-2019

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

            Σήμερα 16/07/2019 στις 13:30 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν το νησί της Σκιάθου από τις πρώτες πρωινές ώρες. Συγκεκριμένα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, κατά την διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη, με τα φαινόμενα να αρχίζουν να εξασθενούν από τις 10:00 το πρωί και μετά.sto 167

            Ο κ. Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ το προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου θα βρίσκονται σε «ευαίσθητα» σημεία του νησιού για όλο το βράδυ.

           

            Αν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Επίσης παρακαλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τις ακόλουθες περιοχές: 1) στο δρόμο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ μέχρι το δρόμο (δέλτα) που οδηγεί στο αεροδρόμιο, 2) ο δρόμος που ξεκινάει από την περιφερειακή οδό και καταλήγει πίσω από το Λύκειο Σκιάθου, 3) στην οδό Ευαγγελιστρίας. Ακόμα ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων επί της οδού Παπαδιαμάντη, το βράδυ μετά το πέρας λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, προληπτικά να μαζέψουν-απομακρύνουν ογκώδη αντικείμενα όπως σταντ, τραπεζοκαθίσματα κλπ, έτσι ώστε να ευκολότερη η μετακίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του Δήμου αν χρειαστεί αλλά και για να προστατευτούν οι περιουσίες τους.

                        Στη συνεδρίαση επίσης παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θεόδωρος Τζούμας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Γιαννίτσης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αναστασία Φιλαρέτου, ο προϊστάμενος πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου Ανθυποπυραγός Νικόλαος Καρούμπαλης ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα Σκιάθου Επιπυραγός κ. Γεώργιος Λιακόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Αστυνόμος κ. Αθανάσιος Βαιόπουλος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου Πλωτάρχης κ. Νικόλαος Κατσάμπας, o Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου κ. Ιωάννης Σαρρής, οι δημοτικοί υπάλληλοι κ. Βασίλης Ταμπάκης και Σωτήρης Γλυμπάτσας και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σκιάθου κ Αθανάσιος Τζούμας.

            Παρακαλούνται οι δημότες να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου στο 2427021199 όπως και με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σκιάθου στο 2427351322.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή