ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 03/05/2019

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

sarikosta 2019  

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στις 22/04 ο Δήμος Σκιάθου με την εκπρόσωπο του Δήμου στην Ιταλία για θέματα τουρισμού κα Ελένη Σαρηκώστα διοργάνωσε workshop στο Μιλάνο Ιταλίας για την τουριστική προβολή του νησιού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επίτιμος πρόξενος κ. Νικόλαος Σάκαρης, δημοσιογράφοι περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας (Marcopolo, In Viaggio), ταξιδιωτικά πρακτορεία, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας «Blue Panorama» όπως και αρκετοί Μιλανέζοι που ήθελαν να ενημερωθούν για το νησί της Σκιάθου.

Κατά τη διάρκεια του workshop πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εναλλακτικών μορφών τουρισμού (περιπατητικός, ποδηλατικός, καταδυτικός) που συναντά ο επισκέπτης στη Σκιάθο και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Αποτέλεσμα της παρουσίασης, εκτός από την προβολή της Σκιάθου ήταν και η συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία «Blue Panorama» για διαφήμιση της Σκιάθου στο εξώφυλλο του inflight περιοδικού που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας. Η «Blue Panorama» ταξιδεύει σε πάνω από δέκα πόλεις της Ιταλίας όπως και σε Λονδίνο και Ντίσελντόρφ, ενώ συνδέει την Σκιάθο με 4 πόλεις της Ιταλίας (Μιλάνο, Ρώμη, Μπέργκαμο, Μπολόνια).

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή