ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 15/02/2019

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr
travel awards logo

                                                                                                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για τη Σκιάθο στην 1η διεθνή διοργάνωση Greek Travel Awards για τη Σκανδιναβία.general 21 skiathos 05

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε στην 1η διεθνή διοργάνωση Greek Travel Awards που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη Σουηδίας στις 14/02/2019. Στην κατάμεστη αίθουσα Blue Hall του Stockholm City Hall, στη τελετή απονομής παρουσιάστηκαν οι τουριστικοί προορισμοί που συμμετείχαν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το Σκανδιναβικό κοινό. Το κοινό των Σκανδιναβικών χωρών μπορούσε από τις 30 Νοεμβρίου του 2018 να ψηφίζει τους καλύτερους Ελληνικούς προορισμούς, ανάμεσα τους και η Σκιάθος.

Το νησί της Σκιάθου απέσπασε 2 πολύ σημαντικά και ξεχωριστά βραβεία. Την 1η θέση στην κατηγορία «Best Beach Destination» (SKIATHOS ISLAND-GOLD AWARD WINNER) και τη 3η θέση στη κατηγορία «Best Island Destination» (SKIATHOS ISLAND-BRONZE AWARD WINNER).

Το όφελος του νησιού μας από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι μεγάλο, διότι από τη μία η εικόνα της Σκιάθου, των παραλιών της και της φυσικής της ομορφιάς ταξίδεψαν μέσα από το διαγωνισμό για ακόμα μία φορά στους κατοίκους των Σκανδιναβικών χωρών και από την άλλη τα δύο κερδισμένα βραβεία έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το νησί της Σκιάθου βρίσκεται διαχρονικά πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του Σκανδιναβικού κοινού.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή