ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 12/06/2018

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103-4

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

   novatv

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την Δευτέρα 11/06/2018 ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η Σκιάθος» οργάνωσαν την φιλοξενία και την ξενάγηση τριών δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία ύστερα από σχετικό αίτημα του γραφείου του ΕΟΤ Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα στη Σκιάθο κατέφθασαν η κα Vasilena Simeonova Grabcheva, ο κ. Dimitar Vasilev Vasilev από τον τηλεοπτικό σταθμό Novatv, οποίος είναι πρώτος σε τηλεθέαση στη Βουλγαρία και η κα Roumiana Toneva η οποία είναι δημοσιογράφος περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας της Βουλγαρίας. Η αποστολή των δημοσιογράφων συνοδεύονταν από τον προϊστάμενο του γραφείου του ΕΟΤ στη Βουλγαρία κ. Γεώργιο Σταφυλάκη.

Η αποστολή των δημοσιογράφων ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κ. Θεόδωρο Τζούμα στις παραλίες Κουκουναριές, Κρυφή Άμμος, Άγκιστρος, Ελιάς και μαγεύτηκαν από τη φυσική ομορφιά, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κάστρο για το οποίο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του. Τέλος η αποστολή κατέληξε στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και ξεναγήθηκαν στο μουσείο της Μονής.

 Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την Hellenic Seaways και το εστιατόριο Μουράγιο για την πολύτιμη συμβολή τους στην φιλοξενία της δημοσιογραφικής αποστολής από τη Βουλγαρία.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή