Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) Αθανάσιο Γιάνναρη, και τον Γενικό Διευθυντή Έργων Θεόδωρο Κυριαζόπουλο πραγματοποίησε ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 1ο Δήμαρχος Σκιάθου στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Η συνάντηση έγινε με στόχο τη συνεργασία για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία ασφαλούς μαθησιακού περιβάλλοντος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.Ο κ. Γιάνναρης έθεσε υπόψιν τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν στην ΚτΥπ ΑΕ προκειμένου τα έργα να ενταχθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας και να υλοποιηθούν άμεσα.

Η Δημοτική Αρχή έχει υποβάλει πρόταση στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και τη δημιουργία νέων σχολικών αιθουσών καθώς, επίσης, και τη δυνατότητα ένταξης του έργου ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος για τις ανάγκες στέγασης μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου, λόγω της αυξητικής τάσης στον αριθμό εγγραφών των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη για την άμεσα ανταπόκριση και δήλωσε ότι «Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία. Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, όπως τα σχολεία και απαντά στην ανάγκη υλοποίησης δημόσιων κτιριακών υποδομών με τους πλέον ευνοϊκούς όρους για το δημόσιο συμφέρον. Η νέα γενιά και η Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.»

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή