Πάντα ενωμένοι με κοινό στόχο και όραμα

Ο Δήμος Σκιάθου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου γιατί τους ενώνει όλους ένας κοινός στόχος. DJI 0098Το καλό του νησιού. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αμεσότητα εργάζεται, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας, για να δημιουργήσει, κατά το μέτρο του δυνατού, ευνοϊκές συνθήκες ώστε να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη κατάσταση, που βιώνει η χώρα μας.

“Αναγνωρίζοντας την κυρίαρχη σημασία του τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού, από κοινού γίνονται συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, με σκοπό την προβολή της Σκιάθου ως τουριστικό προϊόν και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να μην «χαθεί» ολόκληρη η σαιζόν.Οι περιστάσεις μας καλούν όλους ενωμένους να δουλέψουμε για το καλό του νησιού μας ειδικά σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία. ” δήλωσε ο Αλέξανδρος Ευστάθιου Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων”

“Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς, μεταξύ αυτών η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Σκιάθου ο Δήμος συμπράττει με την Marketing Greece για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του νησιού. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στον αγώνα αυτό, για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης όπου δεν περισσεύει κανείς”, δήλωσε ο Θοδωρής Τζούμας Δήμαρχος Σκιάθου.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή