ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 11-08-2019

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

 sto

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

             Σήμερα 11/08/2019 στις 11:00  στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου ύστερα από την αποστολή του χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εμφανίζει το νησί της Σκιάθου με κατηγορία κινδύνου 4 ( Πολύ Υψηλή)

            Ο κ. Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ το προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου θα βρίσκονται σε «ευαίσθητα» σημεία του νησιού για όλο το βράδυ.

           

            Ο προϊστάμενος πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου Ανθυποπυραγός Νικόλαος Καρούμπαλης τόνισε ότι τα οχήματα της πυροσβεστικής θα περιπολούν όλη τη νύχτα, ενώ ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σκιάθου ότι στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου βρίσκονται δύο αεροσκάφη τύπου «Canadair», σε ετοιμότητα να επιχειρήσουν αν χρειαστεί.

            Ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίτσης επισήμανε την ύπαρξη πυροφυλάκων σε καίρια σημεία του νησιού για όλο το βράδυ, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου για να βρίσκεται σε εγρήγορση το προσωπικό των ξενοδοχείων.

                        Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Γιαννίτσης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θεόδωρος Τζούμας, , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αναστασία Φιλαρέτου, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Πασχάλης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γιαννίτσης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσιανάκας, ο προϊστάμενος πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου Ανθυποπυραγός Νικόλαος Καρούμπαλης ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα Σκιάθου Επιπυραγός κ. Γεώργιος Λιακόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Αστυνόμος κ. Αθανάσιος Βαιόπουλος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου Πλωτάρχης κ. Νικόλαος Κατσάμπας, ο διασώστης της βάσης ΕΚΑΒ Σκιάθου κ. Αθανάσιος Ευγενικός, ο προϊστάμενος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας Δήμου Σκιάθου κ. Βασίλειος Ταμπάκης και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σκιάθου κ Αθανάσιος Τζούμας.

            Παρακαλούνται οι δημότες να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου στο 2427021199 όπως και με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σκιάθου στο 2427351322.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή