ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 08-11-2018

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

wtm 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

            Με μια ιδιαίτερα παραγωγική εκθεσιακή παρουσία στη World Travel Market, την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου Σκιάθου για το 2018. Σε ένα τριήμερο κατά το οποίο, χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες από όλον τον πλανήτη έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, η Σκιάθος, που θεωρείται ένας από τους πλέον καθιερωμένους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, έδωσε το παρών με δικό της stand εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ.

wtm1

Με την ιδιωτική πρωτοβουλία του νησιού να ανταποκρίνεται θεαματικά στη στοχευμένη εκθεσιακή συμμετοχή του Δήμου, η επισκεψιμότητα κρατήθηκε όλο το τριήμερο σε αξιοσημείωτα επίπεδα και τα ραντεβού ήταν αλλεπάλληλα, παρουσία του συνόλου των μεγάλων ξενοδοχείων και των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Σκιάθου, ενώ τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν ερμηνεύονται ως άκρως θετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις επαφές με τους καθιερωμένους μεγάλους tour operators, όπως ενδεικτικά, Thomas Cook, TUI, Airtours, κλπ, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την Σκιάθο από δημοσιογράφους, bloggers και από πολλά μικρότερα ταξιδιωτικά γραφεία που εξειδικεύονται στον ποιοτικό τουρισμό αλλά και τους τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα.

Εκτός από τους επιχειρηματίες του νησιού, στη World Travel Market παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας.

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή