ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 25-09-2018

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

            Σήμερα 25/09/2018 στις 13:00 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης κινδύνων λόγω της πρώτης ισχυρής κακοκαιρίας για το φετινό φθινόπωρο. Επίσης σύμφωνα με το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η πρόβλεψη κινδύνου πυρκαγιάς εκτιμάται ως πολύ υψηλή(Κατηγορία κινδύνου 4).

   sto         Ο κ. Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επισήμανε ότι ο Δήμος Σκιάθου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο έργο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, προσφέροντας προσωπικό αλλά και οχήματα αν χρειαστεί.

            Ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Καρούμπαλης τόνισε ότι τα οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου θα περιπολούν καθ όλη της διάρκεια της νύχτας ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί και εθελοντές που έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν τις υπηρεσίες στην αντιμετώπιση και πρόληψη κινδύνων. Επιπλέον όσοι επιθυμούν μπορούν και σήμερα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού για την πυροπροστασία του νησιού μας, καλώντας στο 2427024540 – Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου.        

            Παρακαλούνται οι δημότες να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου στο 2427021199 όπως και με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σκιάθου στο 2427351322 σε ότι έχει σχέση με τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή