ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 25-09-2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

diolet Στο πλαίσιο της έρευνας για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού «Σκιάθος», που έχει ανατεθεί στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της tourism generis κ. Γεώργιο Δρακόπουλο, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις 23/09 και 24/09 μεταξύ του κ. Δρακόπουλου και επιχειρηματιών του νησιού που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού παρουσία του Προέδρου Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτη Διολέττα.

Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν την συνέχεια των επαφών του κ. Δρακόπουλου, έπειτα από την αποστολή ερωτηματολογίων, με στόχο την καλύτερη συνεννόηση, συνεργασία στην ολοκλήρωση της έρευνας αλλά και στον σχεδιασμό του προγράμματος προβολής του Δήμου Σκιάθο για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ.  Γεώργιος Δρακόπουλος είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της tourism drakopoulos5generis, εταιρεία που υποστηρίζει επιχειρηματικές αποφάσεις. Είναι επίσης, από το 2014, Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO.) Έχει διατελέσει Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (2010-2015), Πρόεδρος των Affiliate Members του UNWTO, (2012-2013) Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ (1997-2014) και Project Manager ΣΕΤΕ (1994- 1997). Έχει κάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σε περισσότερα από 320 εθνικά και διεθνή συνέδρια, παράλληλα με την παραγωγή 40 μελετών / εκδόσεων και 700 άρθρων για τον Τουρισμό. Έχει MSc σε Τουριστικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Surrey, UK. Σπούδασε επίσης Διοίκηση Τουρισμού στο ΤΕΙ Αθήνας και έχει εκπαιδευθεί στη Διοίκηση Ξενοδοχείων στην Glion, CH. Εξειδικεύεται στο lobbying για τον Τουρισμό καθώς και στη συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή. 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή