ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 08/01/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos 

περιοχή ακροπολη κεντρο υγειας 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

`Με χιόνι ξημέρωσε η Σκιάθος το πρωί του Σαββάτου 07/01/2017. Η χιονόπτωση  ξεκίνησε από τις 01:30 τα ξημερώματα, ενώ συνεχίστηκε ακατάπαυστα μέχρι και το πρωί της Κυριακής. Ήδη όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό βρίσκοταν σε ετοιμότητα από τα πρώτα λέπτά που ξεκίνησε η κακοκαιρία και παρεμβαίνουν όπου απαιτείται.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ρίψη θαλασσινού νερού σε όλο το οδικό δίκτυο Σκιάθος – Κουκουναριές ενώ θα συνεχιστεί η ρίψη μέχρι και τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας. Επίσης πραγματοποιήθηκε εκχιονισμός σε αρκετά σημεία του νησιού, όπως: Καλύβια, περιοχή πλαγιά, Άγιος Κωνσταντίνος, Ασέληνος, Κουκουναριές, Ξάνεμος.

Σήμερα Κυριακή, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος κάλεσε σε σύσκεψη στο γραφείο του τα μέλη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ώστε με συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν τυχόν περαιτέρω προβλήματα, καθώς θα υπάρχει διαρκής και άμεση επικοινωνία του Δήμου Σκιάθου με το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου για ότι χρειαστεί.

Ακόμα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του πάγου που έχει δημιοργηθεί σε αρκετά σημεία του νησιού, ο Δήμαρχος Σκιάθου ύστερα και από επικοινωνία που είχε με την Περιφέρεια, αποφάσισε να μην λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης τη Δευτέρα 09/01/2017.

Παρακαλούνται οι Δημότες και ιδαίτερα οι ευπαθείς ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή