ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 29-10-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

28η 2016 

 

            Ο Δήμος Σκιάθου γιόρτασε και φέτος όπως κάθε χρόνο, με μεγάλη λαμπρότητα την Εθνική Επέτειο της «28ης Οκτωβρίου του 1940».

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου του 1940» ήταν ως εξής: 7:30π.μ. Σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. 10:00π.μ. Πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Ειδικού simaia1Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κ. Ευάγγελος Γιαννάκος. Στις 10:30 π.μ. τελέσθηκε  η επιμνημόσυνη δέηση στοΗρώον και η κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδόση Τρακόσα, τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Σταμέλο, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου κ. Αθανάσιο Βαϊόπουλο, τον Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Κατσάμπα Νικόλαο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής και ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

 Ακολούθησε η Σχολική Παρέλαση, που παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες, τα παιδιά της Σκιάθου παρέλασαν με περηφάνια. Ακόμα πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση ελληνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού κέντρου στο Μπούρτζι.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή