ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 21-09-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 Italoi

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

            Με τις καλύτερες εντυπώσεις απο τη Σκιάθο, αναχώρησε η ομάδα των Ιταλών δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο νησί για 3 ημέρες ως καλεσμένοι του Δήμου Σκιάθου.

            Κατά την παραμονή τους στο νησί, επισκέφτηκαν το Σπίτι – Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ξεναγήθηκαν στο μουσείο Ναυτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Μπούρτζι, περιηγήθηκαν στο μουσείο της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και μαγεύτηκαν από τη φυσική ομορφιά των παραλιών της Σκιάθου. Ακόμα επισκέφτηκαν στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο και στη συνομιλία τους εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τη φυσική ομορφιά του νησιού, με τον κ. Πρεβεζάνο να τονίζει τη σπουδαιότητα της Ιταλικής αγοράς και να παρουσιάζει την εντυπωσιάκη αύξηση των Ιταλών επισκεπτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της πολιτικής αεροπορίας.Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ηλίας Σταμέλος και Κωνσταντίνος Γιαννίτσης. Επίσης απόλαυσαν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, έμειναν εντυπωσιασμένοι απο τη φιλοξενία και τόνισαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το νησί στους επισκέπτες.

            Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τους, δημοσίευαν συνεχώς φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ήδη ο κ. PatrizioNissirioδημοσιογράφος του Ιταλικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ANSA», δημοσίευσε το πρώτο του άρθρο στην ιστοσελίδα «ansamed.it», άρθρο που περιγράφει ότι η Σκιάθος κατέκτησε τις καρδίες των Ιταλών επισκεπτών, διότι μόνο τον Αύγουστο 15.406 επισκέπτες από την Ιταλία αφήχθησαν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα την παρακολουθούν περίπου 800.000 Ιταλοί και όχι μόνο, ενώ το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «ANSA» ενημερώνει εκατομμύρια πολίτες εντός και εκτός Ιταλίας. Επιπλέον ο κ.AndreaFoschiδημοσίευσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα thetravelnews.it

            Οι αποστολές δημοσιογράφων από την Ιταλία δεν τελείωσαν,  διότι στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη αναμένεται να επισκεφτεί το νησί της Σκιάθου, η Ιταλική Κρατική Τηλεόραση «RAI».

http://www.ansamed.info/ansamed/it/notizie/rubriche/turismo/2016/09/20/skiathos-lisola-delle-sporadi-che-ha-conquistato-italiani_81000402-36da-445a-9235-327dedeccb58.html?idPhoto=1

https://www.facebook.com/thetravelnews.it/?pnref=story

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή