ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 26-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 fraport

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣFRAPORT ΣΤΗ  ΣΚΙΑΘΟ

 

 

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Fraport στα 14 αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται απο το 2017, προσγειώθηκε την Τετάρτη 24/02/2016, στις 11:00 π.μ. στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Dr. StefanSchulte, συνοδευόμενος απο τον τεχνικό διευθυντή BillFullerton, τον διευθυντή αεροδρομίων της εταιρείας «Κοπελούζος» κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και τον Επίτιμο Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για τη Θεσσαλία κ. Γεώργιο Παπαρρίζο.

Αφού επισκέφτηκαν όλους τους χώρους του αεροδρομίου και ενημερώθηκαν από τον αερολιμενάρχη κ. Ηλία Πετράκη, αναχώρησαν για την προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δημαρχείομε τον Δήμαρχο Σκιάθου κ.Δημήτρη Πρεβεζάνο.

Έγινε μία ουσιαστική συζήτηση σχετικάμε τον σχεδιασμό της Fraport ως προς την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, δηλαδή των δύο κτηρίων που υπάρχουν και την ανέγερση ενός τρίτου, εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου και αναβάθμιση των δύο παρκινγκ αυτοκινήτων.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Schulte εκτός του τεχνικού τομέα, ανέλυσε και την πολιτική της εταιρείας για την συνεργασία με τον Δήμο στοχεύοντας στην προβολή του νησιού, αλλά και την αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού από τη Σκιάθο για τις υπηρεσίες της Fraport. Επίσης ζήτησε από τον Δήμαρχο συνεργασία για τις επαφές με την κεντρική διοίκηση, προς επίλυση τυχόν προβλημάτων για την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων και την τελική υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης του αεροδρομίου. Εκθείασε την πρόθεση του κ. Schulte να συνεργαστεί με τους τοπικούς φορείς και να χρησιμοποιήσει ανθρώπινο δυναμικό από τη Σκιάθο.Τέλος τον ενημέρωσε για τον τρέχοντα διαφημιστικό προγραμματισμό του Δήμου αλλά και τον μελλοντικό, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιoύν το αεροδρόμιο (AEGEAN – MERIDIANA).

Στο σημείο αυτό ο κ. Schulte συμφώνησε να συμμετέχει και η Fraport στη διαφημιστική καμπάνια, αφού έκανε γνωστό ότι η εταιρεία διαχειρίζεται διεθνώς μεγάλα αεροδρόμια ( Φρανκφούρτη, Αγία Πετρούπολη, Λίμα, Ν. Δελχί κλπ.).

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι: Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σταμέλος, ο Δημοτικός Συμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου καταστηματαρχών εστιατορίων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, ο ταξιδιωτικός πράκτορας κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, η κ. Στελλίνα Βασταρδή μέλος της ένωσης ξενοδόχων, ο κ. Νικόλαος Νικολάου μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου καταστηματαρχών εστιατορίων και η κ. Νίνα Μαστοράκη εκπροσωπώντας τον σύλλογο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων.

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή