ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 10-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Δήμος Σκιάθου συνεχίζει τις δράσεις για την προβολή του νησιού και το μήνα Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα η Σκιάθος θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση του Μιλάνου (BITMILAN 11-13/02),  παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνου. Στην έκθεση του Μιλάνου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με touroperators, με εκπροσώπους της Meridiana, συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ιταλίας και ειδική παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από τη Σκιάθο σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

Ακόμα ο Δήμος Σκιάθου θα βρίσκεται στην έκθεση της Στοκχόλμης (Greeklandpanorama 12-14/02)παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτη Διολέττα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Σκιάθος θα βρίσκεται στην έκθεση της Σουηδίας μετά την περσινή επιτυχημένη της παρουσία.

Επίσης θα συνεχιστεί η παρουσία του νησίου στις τουριστικές εκθέσεις του Βελιγραδίου   (SajamTurisma18-21/02) και του Βουκουρεστίου (TTR 25-28/02) , οι οποίες είναι τουριστικές έκθεσεις με μεγάλη προσελευση κοινού και έχουν προγραμματιστεί σημαντικές συναντήσεις με touroperatorsκαι φορείς του τουρισμού

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή