ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 08-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

Στις 25/01/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στις εγκαταστάσεις της OLYMPICAIR, μεταξύ του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνουκαι του Προέδρου του Δ.Σ. της AEGEANAIRLINESκ. Θεόδωρου Βασιλάκη.

   aegean                                               Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας που έχει η εταιρεία στη δραστηριότητά της, καθώς υπήρξε και ενημέρωση του Δημάρχου Σκιάθου για την εξέλιξη της επιβατικής κίνησης των τελευταίων χρόνων και ειδικά του έτους 2015, η οποία σημειώσε τεράστια αύξηση, της τάξεως του 157% σε σχέση με την επιβατική κίνηση του 2011. Επίσης ανακοινώθηκε στον Δήμαρχο Σκιάθου, ότι για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016 οι πτήσεις της γραμμής Αθήνα – Σκιάθος, θα αυξηθούν σε 4 ημερησίως.

                                                  Επιπλέον, ο Δήμος Σκιάθου με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού, θα συνεργαστεί με το περιοδικό BLUE.

                                                  Τα τεύχη του περιοδικού τοποθετούνται στα καθίσματα των αεροσκαφών της AEGEAN & OLYMPIC AIRLINES οι οποίες διαθέτουν στόλο 61 αεροσκαφών και συνολικά 16,2 εκ. διαθέσιμες θέσεις. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η AEGEAN επεκτείνει το δίκτυό της, δίνοντας πλέον στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις σε σε 45 χώρεςεξωτερικού&111 προορισμούς. Για το 2016 στο δίκτυο πτήσεων της Αθήνας προστίθενται 14 διεθνείς προορισμοί – Άμστερνταμ, Δουβλίνο, Κρακοβία, Λιλ, Λισαβόνα, Λιουμπλιάνα, Λουξεμβούργο, Μπάρι, Νάπολι, Νίκαια, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ρίγα, Σπλιτ και Τζέντα σε 6 νέες χώρες: Ιρλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σλοβενία. Πλέον η Aegean θα συνδέει  την Αθήνα με 101 προορισμούς (71 εξωτερικού και 30 εσωτερικού), για τους οποίους θα διαθέσει 12,5 εκατ. θέσεις, (1 εκατ. περισσότερες από το 2015).

Έτσι η Σκιάθος, μέσω του περιδικού BLUE και της AEGEAN & OLYMPIC AIRLINES θα προβληθεί σε εκατομμύρια επιβάτες, ενισχύοντας την εικόνα της ως αναγνωρίσιμος και ποιοτικός προορισμός.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή