ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 15-01-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 kleisto1 κλειστο

  
                                                                       ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Με την υπογραφή του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου  παρελήφθητο έργοτου κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Συγκεκριμένα πρόκειται για το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο « Βελτίωση και στέγαση του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του Δημοτικού σταδίου Σκιάθου».

Ο Δήμαρχος Σκιάθου τόνισε ότι πλέον με την ολοκλήρωση του έργου δημιουργείται ένας ασφαλής χώρος άθλησης για τους νέους της Σκιάθου και ότι το νέο αυτό γήπεδο θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίτσης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και ο κ. Νικόλαος Καφεστίδης μετέβησαν στο χώρο του γηπέδου, με τονΔήμαρχο να σημειώνει ότι θα υπάρξουν επιπλέον σημαντικές επεμβάσεις από το Δήμο στο εσωτερικό του γηπέδου αλλά και στον προαύλιο χώρο. Συγκεκριμένα, τόνισε την ανάγκη απόκτησης ενός συστήματος κλιματισμού, την απόκτηση ειδικού τάπητα που θα καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, τη δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, την τοποθέτηση φωτισμού, αλλά και τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του γηπέδου.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή