ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 17-11-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

H Σκιάθος επανήλθε μετά από χρόνια συμμετέχωντας στην αναβαθμισμένη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia, το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης από 12/11 έως15/11/2015.

2015

Τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης επισκέφθηκαν το περίπτερο της Σκιάθου τουριστικοί πράκτορες αλλά και επαγγελματίες του χώρου, στην πλειοψηφία τους από τις γειτονικές χώρες,ενώ τις τελευταίες δυο(Σαββατοκύριακο)η έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό.

Θετικές εντυπώσεις προκάλεσε το γεγονός ότι όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο μας είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το νησί και αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας γνωρίζουν και αγαπούν τη Σκιάθο.

Μετά τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε το νησί κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η Σκιάθος θα δηλώνει παρών στην Philoxenia τα επόμενα χρόνια υπενθυμίζοντάς στους κατοίκους της Β.Ελλάδος, και όχι μόνο, ότι αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετάσχει επίσης στην τουριστική έκθεση GreekTourismExpoστην Αθήνα από τις 04/12 έως 06/12/2015.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή