ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 29-10-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                    

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 a1

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

  

            Ο Δήμος Σκιάθου γιόρτασε και φέτος όπως κάθε χρόνο, με μεγάλη λαμπρότητα την Εθνική Επέτειο της «28ης Οκτωβρίου του 1940».

a2Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου του 1940» ήταν ως εξής: 7:00 Εωθινός. 7:30π.μ. Σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. 10:00π.μ. Πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διεθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κ. Παρασκευάς Τελλίδης. Στις 10:30 π.μ. τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στοΗρώον και η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου κ. Αθανάσιο Βαϊόπουλο, τον Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Κατσάμπα Νικόλαο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής και ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Ακολούθησε η Σχολική Παρέλαση και η παρουσίαση ελληνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή