ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σκιάθος 12-10-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

rimini1aaΟ Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνή τουριστική έκθεση TTGIncontri που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι Ιταλίας, από τις 08/10 έως τις 10/10.

Στη τουριστική έκθεση του Ρίμινι παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο οποίος σε άπταιστα ιταλικά, συναντήθηκε με τους ιταλούς πράκτορες και έδωσε συνέντευξη σε διακεκριμένους δημοσιογράφους απο την εφημεριδα «Repubblica» Nikoletta Longhi, «Marcopolo» Elisabetta Canoro, Paola Manfredi «Traveller & Vanity Fair», Vannina Patane «Bell'Europa».

Επίσης ο κ. Πρεβεζάνος συναντήθηκε με τον διευθυντή της AegeanAirlines κ. Γιάννη Πανταζόπουλο όπως και με την διευθύντρια του ΕΟΤ στο Μιλάνο κα Κυριακή Μπουλασίδου. Από τη Σκιάθο παρευρέθηκαν ακόμα ο τουριστικός πράκτορας κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου και ο επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Πρέκας οι οποίοι με τη σειρά τους πραγματοποίησαν συναντήσεις με ιταλούς πράκτορες στο περίπτερο της Σκιάθου.

rimini3aa

Η καθιερωμένη συνάντηση των επαγγελματιών του Τουρισμού στην Ιταλία επιβεβαίωσε την Σκιάθο για το 2016 σαν έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Ιταλούς πράκτορες. Σε αυτό βοηθάνε οι πτήσεις των ιταλικών αερογραμμών Μeridiana από 3 ιταλικες πολεις Ρώμη, Μιλανο, Νάπολη όπως και οι πτήσεις των low-cost, blue panorama & Volothea.

Η δημοσιογράφος Ελένη Σαρικώστα επιμελήθηκε τις συναντήσεις με τα ιταλικά πρακτορεία και τους δημοσιογράφους.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή