ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 26-06-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                              

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104  

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official                                                              

twitter.com/skiathos

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                           

sinantisi-Presvi-PalaistiniΣτο Δημαρχείο χθες Πέμπτη ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, δέχθηκε την επίσκεψη του Πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα κ. MarwanToubassi.

Ο κ. Toubassiεξέφρασε τον θαυμασμό του για τη φυσική ομορφιά του νησιού και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τον τουρισμό όπως και για θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Πρεβεζάνος τόνισε πως είναι ανάγκη να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ευρωπαίους εταίρους ώστε να κυλήσει ομαλά η τουριστική περίοδος και να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας των επισκεπτών προς τη χώρα μας. Επίσης ο Δήμαρχος Σκιάθου επισήμανε ότι χρειάζεται μία δίκαιη λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς συνθήκες, για να υπάρξει η αναγκαία σταθερότητα στη περιοχή της Γάζας.

Από τη μεριά του ο κ. Toubassiευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα η χώρα μας τα οικονομικά προβλήματα και να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης, κάτι που είναι αναγκαίο και για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Σκιάθου και της Ελλάδας γενικότερα.

Λίγο πριν την αναχώρηση του κ. Toubassi, οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον Πρέσβη του Παλαιστινιακού Κράτους να δηλώνει ότι θα επισκεφτεί ξανά πολύ σύντομα τη Σκιάθο, αυτή τη φορά με την οικογένειά του. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαννίτσης Κωνσταντίνος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου κ. Βιολέττας Ελευθέριος.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Toubassiμετέβη στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη όπου και ξεναγήθηκε στο μουσείο από την κα Παπαγεωργίου Αθηνά.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή