ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 08-06-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πενήντα περίπου τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν το σαββατοκύριακο που πέρασε στο νησί του Παπαδιαμάντη, καλεσμένοι από τον Δήμο Σκιάθου.

Στη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Σκιάθου για την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού, το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Μπούρτζι, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, φορέων και επιχειρηματιών του νησιού με σκοπό να ενημερωθούν τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι για τις κινήσεις του Δήμου όσον αφορά τον κλάδο του τουρισμού, αλλά και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο νησί κατά την τουριστική περίοδο, όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως καταδύσεις(καταδυτικό πάρκο), αλιευτικός τουρισμός, περιπατητικός τουρισμός, εκκλησιαστικός τουρισμός.

Η συζήτηση αποδείχθηκε εποικοδομητική, αναθερμαίνοντας έτσι τον δίαυλο επικοινωνίας και τη προσπάθεια προσέλκυσης ακόμα μεγαλύτερου αριθμού τουριστών από τη Βόρειο Ελλάδα.

 

Από το Δήμο Σκιάθου παρευρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχος κ. Σταμέλος Ηλίας εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Πρεβεζάνο Δημήτριο, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιαννίτσης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας, ο Πρόεδρος των Επιτροπών Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος. Επίσης στη συζήτηση συμμετείχαν φορείς του νησιού όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ Θωμάς Κουκουλάκης, ο τουριστικός πράκτορας κ Αλέξανδρος Ευσταθίου αλλά και πολλοί επιχειρηματίες του νησιού.

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή