ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 16-02-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                              

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ  

Ε-mail: .                                                              

twitter.com/skiathos


grekland1















ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΟΥ
                                                                           

Η Ελληνική τουριστική έκθεση "Grekland Panorama 2015"  διήρκησε 3 ημέρες (13/2-15/2). Διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σουηδίας στην Στοκχόλμη, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη των διοργανωτών, υπολογίζεται ότι πάνω από 15.000 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους τα Ελληνικά περίπτερα των περίπου 165 εκθετών.

Το περίπτερο της Σκιάθου ήταν από τα Hot Spot της έκθεσης. Η Σκιάθος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για τους Σκανδιναβούς, και αυτό φάνηκε στο γεγονός ότι  όλοι  γνώριζαν το νησί,  πολλοί την  είχαν ήδη επισκεφτεί , μάλιστα κάποιοι έως και 16 φορές!!  Αρκετοί είχαν ήδη κλείσει τις διακοπές τους για φέτος το καλοκαίρι στο νησί.

grekland3  grekland2

Επίσης υπήρχαν περίπτερα και όλων των μεγάλων Σκανδιναβικών Τουριστικών Οργανισμών, οι οποίοι έκλειναν συνεχώς τουριστικά πακέτα για την χώρα μας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, εκτός από τις επισκέψεις στα περίπτερα των εκθετών, είχε προβλεφθεί  ένα πλούσιο μενού εκδηλώσεων για τους επισκέπτες, με happenings, διαγωνισμούς, παραστάσεις και δώρα.

Μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη τουριστική έκθεση είναι εκ των κορυφαίων που λαμβάνει μέρος η Σκιάθος!

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή