Εμείς οι εργαζόμενοι του Δήμου Σκιάθου που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 15/11/2012 στο Δημοτικό Κατάστημα δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμπαρασταθούμε σε όλους τους υπαλλήλους - συναδέλφους που βρίσκονται υπό την απειλή απόλυσης με οποιοδήποτε κόστος ξεκινώντας από την κατάληψη του γραφείου προσωπικού.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 με 3ωρη στάση εργασίας από τις 7 πμ έως τις 10 πμ και καταλήψεις. Αρνούμαστε να δώσουμε στοιχεία που αφορούν το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων και το σύνολο όλων των υπαλλήλων μόνιμων - αορίστων ανεξαρτήτου κατηγορίας και κλάδου.

Αυτή είναι ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους σε κάθε δήμο και υπηρεσία προκειμένου να τεθεί ένας περιορισμός όσον αφορά τη λήψη μελλοντικών μέτρων που θίγουν συνταγματικά κατοχυρωμένα και κερδισμένα δικαιώματα μας.

Το ψήφισμα αυτό να επιδοθεί στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. προκειμένου να συγκληθεί άμεση συνεδρίαση και να αποτραπεί η αποστολή των παραπάνω στοιχείων αναθέτοντας στον Δήμαρχο να δώσει τις σχετικές εντολές στην αρμόδια υπηρεσία. 

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή