ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δημητριάδος 176, Τ.Κ. 382 21 Βόλος

Τηλεφωνικό Κέντρο 24210 94700   Fax: 24210 31211

e-mail: ., www.cci-magnesia.gr

Βόλος, Παρασκευή 12/6/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιστοποιημένα σεμινάρια προς τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πάνω στα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», διοργανώνουν από κοινού το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την επιστημονική ευθύνη των σεμιναρίων θα έχει το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ. με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Του εκπαιδευτικού προγράμματος θα προηγηθεί η έγκριση του εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία πάντα με τον ΕΟΔΥ.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Η συμμετοχή στο σχετικό πρόγραμμα δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους καταρτιζόμενους, καθώς την δαπάνη καλύπτει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, μέσω των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή