Με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών συνεχίζουμε ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥτο έργο μας ώστε ο Παιδικός Σταθμός της Σκιάθου να γίνει ένας μικρός παράδεισος ο οποίος με αγάπη και κατανόηση ανοίγει τις πόρτες του στην πρώτη ηλικιακά ομάδα μαθητών.

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό του δημοτικού Παιδικού Σταθμού παρέχοντας ασφάλεια στα παιδιά και σιγουριά στους γονείς και κηδεμόνες, με παρεμβάσεις κτιριακές, ενίσχυση των παιδαγωγικών υλικών, αξιοποίηση της αυλής, νέες ηλεκτρικές συσκευές και άρτιο διατροφικά μενού.

Την σχολική χρονιά που διανύουμε 31 από τις 42 οικογένειες του νησιού έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του οποίου ανακουφίστηκαν οικονομικά αφού δεν πληρώνουν καθόλου τροφεία. Η Δημοτική αρχή δεσμεύεται, λόγο της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάει η χώρα μας, να λάβει μέτρα σημαντικής μείωσης των τροφείων για όλες τις οικογένειες με σχετική απόφαση που θα λάβει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η οποία θα αφορά το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Καλούμε τις οικογένειες που επιθυμούν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό της Σκιάθου από 11 έως 29 Μαΐου του 2020 να συμπληρώσουν και αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Παιδικό Σταθμό στο email: .">paidikosskiathou@gmail.com και στο τηλέφωνο 2427022042 από 8:00 έως 14:00

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή