ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                                                            Σκιάθος 16 Αυγούστου 2022

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                           

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

                       Θεμάτων που συζητήθηκαν και περίληψη αποφάσεων που λήφθηκαν κατά την

66η/16.08.2022 Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκιάθου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ και

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Έγκριση πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης δικύκλων και κατακύρωση της δημοπρασίας.

Α.Ο.Ε 259/2022 ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Την έγκριση του αριθμ. 11028/12-08-2022 πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας

  1. Την κατακύρωση της δημοπρασίας για την μίσθωση του ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης δικύκλων στον Θεμιστοκλή Κωνσταντινίδη ο οποίος προσέφερε το ποσό των 300,00 € ανά μήνα. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι από την υπογραφή του συμφωνητικού και για έξι έτη όπως ορίζεται στο άρθρο 5 της αριθμ. 9610/15-07-2022 διακήρυξης για τη μίσθωση ακινήτου.

Εξέταση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9814/19-07-2022 αίτησης εταιρίας «ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο.Ε.» με θέμα «Αίτημα για τοποθέτηση – κολωνάκια

Α.Ο.Ε 260/2022 ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έγκριση χορήγησης άδειας για τοποθέτηση κατακόρυφων οριοδεικτών (πλαστικά κολωνάκια) αποκλειστικά και μόνο στην είσοδο που οδηγεί στον ανελκυστήρα ΑμΕΑ, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Τα κολωνάκια θα είναι κυλινδρικά, πλαστικά, πορτοκαλί ή κόκκινου χρώματος, με 1-2 ανακλαστικές ταινίες λευκού χρώματος. Ενδεικτικές ελάχιστες διαστάσεις κατακόρυφων οριοδεικτών: διάμετρος: 8 cm, ύψος 45 cm.
  • Θα είναι εύκαμπτα, από ανθεκτικό πλαστικό (π.χ. PU: πολυουρεθάνη) και θα επανέρχονται στην κάθετη θέση μετά από κρούση.
  • Τα κολωνάκια θα τοποθετηθούν εκτός της ελεύθερης ζώνης όδευσης πεζών πλάτους 1,50 m, με μέριμνα και δαπάνες της ιδιοκτήτριας εταιρίας.
  • Κατά τη διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης των κατακόρυφων οριοδεικτών, η ιδιοκτήτρια εταιρία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή διέλευση των πεζών για αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων. Θα είναι επίσης υπεύθυνη για την αποκατάσταση οιωνδήποτε βλαβών που τυχόν προκληθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών.
  • Η τοποθέτηση αυτή στο κατάλυμα "ΝΗΣΩ ΣΚΙΑΘΟΣ" στην είσοδο που οδηγεί στον ανελκυστήρα που εξυπηρετεί πελάτες ΑμΕΑ, να γίνει παρουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Η τοποθέτησή των κατακόρυφων οριοδεικτών θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Θα παραμείνουν έως την κατασκευή των πεζοδρομίων στην υπόψη περιοχή.
  • Η απομάκρυνση των κατακόρυφων οριοδεικτών θα γίνει με μέριμνα της ιδιοκτήτριας, μετά από σχετική ειδοποίηση από την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή