ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                                                            Σκιάθος 11 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                           

Π Ι Ν Α Κ Α Σ

                       Θεμάτων που συζητήθηκαν και περίληψη αποφάσεων που λήφθηκαν κατά την

08η/11.02.2022 Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκιάθου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ και

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Υποβολή αιτήματος τροποποίησης της απόφασης ένταξης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» για παράταση της υλοποίησης και διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σκιάθου σύμφωνα με το αρ.πρωτ.5190/13-12-2021 έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Α.Ο.Ε 31/2022 ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Tην έγκριση της υποβολής της αίτησης τροποποίησης της απόφασης ένταξης του Δήμου Σκιάθου για την Πράξη με τίτλο «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΘΟΥ» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2α του Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020 καθώς και του αντίστοιχου Σχεδίου της «Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα», όπως προβλέπεται από την Πρόσκληση (ΑΥΙΜ), καθώς και όλα τα προβλεπόμενα Συνοδευτικά Έγγραφα και Έντυπα.
  2. Την έγκριση πρόσληψης ενός (1) ατόμου, ΠΕ Ψυχολόγων, που προβλέπονται με βάση τα κριτήρια και τις διαδικασίες τουαρ.πρωτ.5190/13-12-2021 εγγράφου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επέχει θέση Πρόσκλησης για την υποβολή του τροποποιημένου Δελτίου Πράξης του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή