ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Πληροφορίες: Λιάνα Παπαβαγγέλη

Τηλέφ: 24273 50140, Fax: 24270 23925

Email: .

 

ΣΚΙΑΘΟΣ,  06/04/2016

Αρ. πρωτ.:  2560

ΠΡΟΣ

  •  Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο
  •  κ. Δημοτικούς Συμβούλους

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

               Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην 5η συνεδρίαση (έκτακτη) του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Μπούρτζι, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

                                                                                                                                                           

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος του Δήμου Σκιάθου προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. για παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης των χώρων του ακινήτου «Κτήμα Κουκουναριές Σκιάθου» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σχετικής συμβάσεως και της ρύθμισης οφειλής από παρελθούσες χρήσεις.
  2. Συζήτηση και έγκριση ψηφίσματος επ’ αφορμή του θανάτου του αντικαγκελαρίου της Γερμανίας και επίτιμού δημότη Σκιάθου Χανς-Ντίντριχ Γκένσερ.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, έγκειται στο γεγονός ότι από την αναβολή προκύπτει κίνδυνος για τα συμφέροντα του Δήμου, λόγω της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου και της αναγκαιότητας ταχύτατης ολοκλήρωσης των διαδικασιών παραχώρησης του κτήματος προς τον Δήμο και περαιτέρω από τον Δήμο σε τρίτους παραχωρησιούχους με διαδικασία δημοπράτησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ  ΑΓΓ.  ΤΡΑΚΟΣΑΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή