ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΛΗΣΕΩΝ και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

του έργου ¨Συμπληρωματικά Έργα Ύδρευσης Πόλης Σκιάθου¨.

του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

 geotrΣε συνέχεια της ανακοίνωσης για την αποκατάσταση του βασικού τμήματος του εξοπλισμού του αντλιοστασίου ύδρευσης της ¨Φτελιάς¨, το οποίο έπαθε βλάβη λόγω της κακοκαιρίας, ενημερώσαμε ότι στην τροφοδοσία της πόλης βοηθάει σημαντικά εκτός από το πηγάδι της ¨Φτελιάς¨ και το σύστημα των νέων γεωτρήσεων στην περιοχή ¨Βασιλιάς¨, η άντληση των οποίων έχει ξεκινήσει.

Σε συνέχεια των παραπάνω ανακοινώνουμε ότι από σήμερα δύο γεωτρήσεις ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑΣ  τροφοδοτούν πλέον την πόλη της Σκιάθου.

Πρόκειται για γεωτρήσεις οι οποίες για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού θα προσφέρουν στους κατοίκους της πόλης μια διαφορετική, αξιόπιστη σε ποσότητα και ποιότητα ύδατος πηγή υδροδότησης και ικανή να μας επιτρέψει σε ευθέτω χρόνο, με την έγκριση από την υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας, την άρση της απαγόρευσης της πόσης του νερού της πόλης της Σκιάθου.

Η βελτίωση της ποιότητας του νερού της πόλης θα γίνεται σε όλους περισσότερο αντιληπτή μετά την έλευση του εργολάβου του έργου ¨Συμπληρωματικά Έργα Ύδρευσης Πόλης Σκιάθου¨ και τη σύνδεση και των υπόλοιπων δύο γεωτρήσεων το επόμενο διάστημα, η οποία καθυστέρηση λόγω της θεομηνίας.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή