MS1

Αυτό το καλοκαίρι, η Σκιάθος είναι πιο κοντά από ποτέ από τον Άγιο Κωνσταντίνο με το πλοίο CAT I της MAGIC SEA FERRIES.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πλοίο με μεταφορική ικανότητα 1000 επιβατών σε αριθμημένα καθίσματα αεροπορικού τύπου, 200 οχημάτων έχοντας παράλληλα την δυνατότητα μεταφοράς λεωφορείων και φορτηγών.

BTR65207 Edit αντίγραφοΗ δρομολόγηση του CAT I έρχεται να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις θαλάσσιες μεταφορές, μεταφέροντας επιβάτες καθημερινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Σκιάθο σε 2 ώρες και 5 λεπτά, στη Σκόπελο σε 3 ώρες και 5 λεπτά και στην Αλόννησο σε 3 ώρες και 45 λεπτά, άνετα και ευχάριστα. Η νέα αυτή γραμμή θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Βορείων Σποράδων τερματίζοντας ουσιαστικά την απομόνωση τους από την Αθήνα, καθώς και την κεντρική και νότια Ελλάδα. Τα δρομ

ολόγια θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα συνδέουν τις Σποράδες με τον GTA 0102 αντίγραφοΆγιο Κωνσταντίνο καθώς και με το Μαντούδι Ευβοίας, προσφέροντας έως και 12 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, ενώ θα υπάρξει ανταπόκριση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με λεωφορεία που θα δρομολογήσει η εταιρεία. Η σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας με τις Σποράδες, με ένα ταχύτατο καταμαράν, προσφέροντας γρήγορες και άνετες μετακινήσεις, όχι μόνο καλύπτει ένα κενό που έπρεπε να αντιμετωπιστεί, αλλά και εκσυγχρονίζει τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, προσβλέποντας στην εμπιστοσύνη των επιβατών. Στο πρώτο δρομολόγιο το πλοίο διανυκτέρευσε στο λιμάνι της Σκιάθου, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του από τον Πατέρα Γεώργιο Σταματά και τον Πατέρα Νικόλαο Σταματά επ΄ ευκαιρίας της έναρξης των TZOYMAS GIALOZOGLOUδρομολογίων του. Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν στο πλοίο ο πλοίαρχος Μαρίνος Νικολάκης με το πλήρωμα του και οι εκπρόσωποι της πλοιοκτησίας Μάριος Γιαλόζογλου και Δημήτρης Καραγεωργίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σκιάθου ο κ. Θοδωρής Τζούμας , ο Δήμαρχος Σκοπέλου ο κ. Σταμάτης Περίσσης   ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. κ. Σάκης Ζλατούδης ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Νικόλαος Κατσάμπας, , ο Λιμενάρχης Σκοπέλου κ.Γκάρας Γεώργιος η εκπρόσωπος του Τελωνείου κ. Αμαλία Γραβάνη οι πρόεδροι των λιμενικών ταμείων Σκιάθου και Σκοπέλου κ.κ. Αντωνίτσας Γεώργιος και Ξηνταρης Άγγελος, οι λιμενικοί πράκτορες της εταιρείας   στα νησιά μας και οι κυριότεροι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας ,τουριστικοί πράκτορες ,ξενοδόχοι και επιφανείς επαγγελματίες.
GTA 0139 αντίγραφο

 

.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή