Σκιάθος: Μαγικά Χριστούγεννα στο νησί που αγαπά τους πολίτες του!
ΣΚΙΑΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022
Στη Σκιάθο με τη συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, του Πνευματικού Κέντρου των Ιερών Ναών, των Συλλόγων, των Εθελοντών και του Δήμου, διοργανώνονται 23 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του νησιού που φιλοδοξούν  να μετατρέψουν το νησί σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος των φετινών εκδηλώσεων με κεντρικό άξονα τα παιδιά, μικρά και “μεγάλα”, είναι να δοθεί ένα μήνυμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας   με τον λαμπερό στολισμό του νησιού να είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ!

Η έναρξη θα δωθεί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 με τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Το δέντρο “ταξίδεψε” από τεχνητή φυτεία της Χαλκιδικής και τα 60.000 και πλέον λαμπάκια του, θα φωτιστούν από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ1

Από 3 έως 31 Δεκεμβρίου 2022, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι, καλλιτεχνικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ξωτικά και μάγους, προβολή θεατρικών έργων, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, υπαίθρια παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες γιορτές και πάρτι, μουσικά ταξίδια στα σοκάκια του νησιού.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες εθελοντές που για περίπου δύο μήνες φρόντισαν τον στολισμό όλου του νησιού, και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων την Εκπαιδευτική κοινότητα, το Πνευματικό Κέντρο τους Συλλόγους, τα Χριστούγεννα στη Σκιάθο δεν θα ήταν μοναδικά χωρίς τη δική τους προσφορά και συμβολή!

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή