107742652 3256452211079848 4758200294925906253 nΈνα νέο όχημα εντάχθηκε στο δυναμικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου, με δωρεά της οικογένειας του εφοπλιστή Σταμάτη Μόλαρη, πρόκειται για απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, μάρκας VOLVO, με σύστημα συλλογής Norba. Ο Σταμάτης Μόλαρης, διατηρεί εξοχική κατοικία στη Σκιάθο, και είχε εκδηλώσει την επιθυμία, να προχωρήσει σε δωρεά για τις ανάγκες του Δήμου.

Ο Δήμος Σκιάθου, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Μόλαρη για τη σημαντική αυτή προσφορά προς το Δήμο και τους κατοίκους της Σκιάθου, καθώς με το απορριμματοφόρο αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο «στόλος» του νησιού για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων.

IMG 8556«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια του Σταμάτη Μόλαρη, για την δωρεά του οχήματος, πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο απορριμματοφόρο με μεγάλη χωρητικότητα, 20 κυβικά μέτρα, που θα εξυπηρετήσει στην μείωση δρομολογίων κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ενέργειες όπως αυτή αποδεικνύουν πως σε δύσκολες για όλους μας εποχές υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά αποτελώντας έτσι παράδειγμα προς μίμηση. Με τις ενέργειες του Αντιδημάρχου καθαριότητας, Γιάννη Γιαννίτση και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, το απορριμματοφόρο εντάχθηκε από χθες, στον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας.», με δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου.









.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή