ΓΥΜΝΑΣΙΟΣε συνέχεια του σχετικού αιτήματος του Δήμου Σκιάθου στην Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥπ Α.Ε.) την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα παραλάβουν τον απαραίτητο για τη λειτουργία τους σχολικό εξοπλισμό. Πρόκειται για αιτήματα των σχολικών μονάδων που θα καλύψουν βασικές λειτουργικές ανάγκες και θα εκσυγχρονίσουν το σχολικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα τα σχολεία θα παραλάβουν τον εξής εξοπλισμό:

Γυμνάσιο: 25 θρανία Γ-Λ, 50 καθίσματα Γ-Λ, 60 καθίσματα πτυσσόμενα

Λύκειο: 25 καθίσματα πτυσσόμενα

ΕΠΑΛ: 2 γραφεία ½Π, 3 έδρες διδασκαλίας, 1 πίνακα μαρκαδόρου, 30 θρανία Γ-Λ, 60 καθίσματα Γ-Λ, 80 πτυσσόμενα καθίσματα, 6 καθίσματα τραπεζαρίας, 1 DVD

«H Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων και τις Σχολικές Επιτροπές θα συνεχίσει το έργο της, με σκληρή δουλειά, έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ, κο Θανάση Γιάνναρη, και τον Σύμβουλο Γραφείου Υποστήριξης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚτΥπ, κο Θανάση Βρυώνη, για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

FaLang translation system by Faboba